lunes, 20 de abril de 2015

El próximo viernes 24 de abril tendrá lugar el I Congreso de Campings de la Comunitat Valenciana

Si eres un camping o un ayuntamiento y estás interesado en conocer las oportunidades que ofrece la nueva normativa, puedes asistir gratuitamente en esta jornada que tendrá lugar en la Ciudad de las Artes y las Ciencias. Tienes toda la información relativa al programa y al procedimiento de inscripción en http://invattur.gva.es/evento/i-congreso-de-campings-de-la-comunidad-valenciana/

viernes, 10 de abril de 2015

La Generalitat entrega huit distintius de qualitat turística en la destinació Vilafamés - les Useres

El secretari autonòmic de Turisme i Comerç, Daniel Marco, junt amb l'alcalde de Vilafamés, José Francisco Pons, i l'alcalde de les Useres, Jaime Manuel Martínez, han entregat les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) a huit empreses de hostaleria i servicis públics de la destinació Vilafamés - les Useres.

Vilafamés - les Useres és l'única destinació SICTED de la Comunitat Valenciana que està format per uns quants municipis: Benlloch, Cabanes, les Useres, Serra Engarcerán, Vall d'Alba, Vilafamés i Vilanova d'Alcolea.

Estes distincions, que acrediten el compliment de determinats requisits de qualitat i reconeixen l'esforç fet per a millorar la satisfacció del turista en destinació, són impulsades per Turespaña amb el suport de l'Agència Valenciana del Turisme.

Marco ha destacat "l'aposta per sumar-se a este projecte dels municipis que formen la destinació Vilafamés - les Useres i tot indica que el projecte es desenrotllarà amb èxit donada la implicació de tots els agents".

Durant l'acte s'han entregat les distincions Compromís Qualitat Turística a huit servicis, dels quals quatre són cellers (Bodega Mas de Rander, Bodega Vicente Flors SL, Bodegas y Viñedos Barón d'Alba SL, y Viñedos y Bodegas Mayo García), tres són allotjaments rurals (Casa Rural El Forn de Sitjar, Casagrossa de Vilafamés i Rural Rooms Magnanimvs) i una oficina d'informació turística (Tourist Info de Vilafamés).

El SICTED és un projecte impulsat per la Secretaria d'Estat de Turisme en coordinació amb les comunitats autònomes, que té com a objectiu fomentar la participació de tots els servicis que s'oferixen al turista, tant de gestió pública com privada, per a prestar un nivell homogeni de qualitat en la destinació.

Es poden adherir al projecte SICTED tots aquells servicis amb què un turista interactua durant la seua estada en una destinació, ja siga de manera directa (allotjament, hostaleria, agències de viatges, empreses de turisme actiu, informació turística, comerços o transport) o indirecta (servicis de seguretat o de neteja, entre altres).

Més informació del projecte SICTED en:

www.calidadendestino.es